Divorcohet Robert de Niro....edhe pse 75-vjeç!

Divorcohet Robert de Niro....edhe pse 75-vjeç!
Aktori i madh me famë botërore Robert de Niro dhe bashkëshortja e tij Grace Hightower i kanë dhënë fund martesës, pas 21 vitesh.

Zërat për divorc filluan kur 75-vjeçari u shfaq në eventin MoMa në New York pa bashkëshorten e tij.

Të afërmit e aktorit kanë konfirmuar divorcin e tij.

Ai me bashkëshorten është edhe baba i dë fëmijëve, që sapo kanë kaluar adoleshencën, megjithatë për një aktor të madh divorci në këtë moshë nuk përbën asnjë probleme, edhe pse një gjë e tillë nuk është konfirmuar ende zyrtarisht.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: