Dieta me kastravec

Dieta me kastravec
Përbërësit:

– Dy vezë të ziera, 150 g peshk ton (pa vaj) apo 15 g gjoks pule

– Dy patate të mëdha të ziera apo tri rriska bukë integrale

– 500g fruta organik

Pijet: çaj, kafe pa sheqer (nuk lejohen pijet freskuese apo alkooli)

Mund të hani sallatë të freskët me kastravecë apo lëng kastraveci mes shujtave tuaja.

Çdo herë që ndjeheni të uritur i konsumoni që të dyja. Sasia është e palimituar.

Menyja e dietës së kastravecit për një ditë

Mëngjesi: Dy vezë të ziera dhe sallatë me kastravecë

Mes vakteve: Një mollë e madhe apo pjeshkë (më të vogla se 200 gramë)

Drekë: Bukë integral me sallatë kastravecëve

Mes vakteve: Lëng kastraveci

Darkë: Sallatë frutave (300 gramë)

Shpërndajeni me miqtë tuaj: