Bleona ka lindur për këtë...

Bleona ka lindur për këtë...
Nuk ka reshtur së performuari asnjëherë, që në nisje të karrierës. Pavarësisht konkurrencës së ashpër, në vendin ku jeton, në SHBA, ajo vazhdon të jetë në turne. Ja se si pozon ajo nga Florida, me kostumin skenik, një body që i nxjerr në pah hiret dhe belin, pasi del nga skena ku ka kënduar. “Jam e lindur për këtë!”-shprehet Bleona.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: