Beatrix gati nuk njihet

Beatrix gati nuk njihet
Shumë vite më parë, kur doli për herë të parë në ekran, Beatrix Ramosaj ishte një vajzë e talentuar që dukej se do të kishte një rrugë të gjatë në këngë. Sot ajo është një zonjushë e rritur por që është “përpunuar” aq shumë sa që gati sa nuk njihet. Mjafton të shikosh fotot e saj të dikurshme si dhe të krahasosh stilin dhe importimin dhe e kupton që Beatrix ka zgjedhur të jetë më seksi dhe agresive në pamje, duke kryer edhe disa ndryshime në portret dhe qëndrim. Me dekolte shpërthyese gjithmonë në dukje, fustane me hapje të thella që zbulojnë këmbët, buzë që tashmë janë të bollshme e grim të rëndë, Beatrix nuk është më vajza ujë e sapun me të cilën ishim mësuar.

Dikur

Sot

Shpërndajeni me miqtë tuaj: