Aulona i bën të dyja

Aulona i bën të dyja
Ajo edhe kërcen edhe bën palestër. Është Aulona Musta, vajza e ekranit e cila tashmë është kthyer në një idhnare të jetës së shëndetshme e për këtë fakt, në çdo stinë, na servir pjesë nga jeta e saj e përditshme, në përpjekje për një trup perfekt. Aulona, një nënë e një bashkëshorte, është një shembull i mirë që edhe pasioni për estetikën dhe shëndetin e mirë, është pjesë e rëndësishme për një femër.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: