A është kjo policja më simpatike e Tiranës?

A është kjo policja më simpatike e Tiranës?
Disilva Muçopata ka tërhequr vëmendjen e publikut dhe të medieve, pasi konsiderohet një ndër policet më simpatike, në vendin tonë.

Gjatë qeverisjes së majtë, në pesë vitet e fundit është fakt se numri i policeve femra është shtuar, madje si risi edhe në qarkullimin rrugor.    

Kryebashkiaku Erion Veliaj bëri publike fotot e saj, të cilat tërhoqën menjëherë vëmendje, duke shtuar më shumë kuriozitetin rreth saj.

Disilva, brunia simpatike gjatë detyrës tërheq vëmendjen e meshkujve kur kalon në rrugë.

Përveç profesionit dhe punës së përditshme, Disivla bën edhe jetën e zakonshme të moshatareve të saj në Tiranë, siç tregojnë edhe fotot që janë bërë publike.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: