Vasili: Kryeministri skllav i votave të qelbura dhe i jashtëqitjeve të krimit

Vasili: Kryeministri skllav i votave të qelbura dhe i jashtëqitjeve të krimit
Kreu i Grupit Parlamentar të LSI-së, Petrit Vasili, e quan kryeministrin skllav të votave të qelbura dhe i jashtëqitjeve të krimit.

Në një mesazh në rrjetin social Vasili shkruan: “Kryeministri skllav i votave te qelbura dhe i jashtëqitjeve te krimit.

Kakarisjet e gjelit te fikur te qeverise, qe këndon mbi kuterbimin e plehut te horrllëkut dhe ushqehet me jashtëqitjet e krimit nuk i dëgjon më kerkush.

Tani ai është provuar botërisht si një shëmtire politike e prodhuar nga shëmtira elektorale

Shëmtira elektorale tani është përpara syve te te gjithëve me fakte pa fund,me emra e mbiemra.

Kjo shëmtire elektorale prodhoi bastardimin me te madh qe Shqipëria ka pare ne qeverisje.

Shqipëria e ka bere zgjedhjen,do te jete e gjitha përballë kryeministrit skllav te krimit dhe sadakave te tij.

Vota plehu nuk do te ketë më dhe as kryeministra, prostituta te plehut te krimit, gjithashtu nuk do te këtë më”.

/l.k./

Shpërndajeni me miqtë tuaj: