TRAJNERËT/ Në Gjirokastër ka një duel për mbijetesë: Duro-Mezani

TRAJNERËT/ Në Gjirokastër ka një duel për mbijetesë: Duro-Mezani
Trajneri i Kamzës, Klodian Duro dhe ai i Luftëtarit, Gentian Mazani do të kenë një beteje mbijetese mes tyre në Gjirokastër.

Kjo jo vetëm mes dy ekipeve që synojnë mbijetesën por edhe të trajnerëve respektivë.

“Shkojmë në Gjirokastër pa presion. E dimë se kemi përballë një ekip që ka pretendimet e veta. E ardhmja ime? Do të punojmë më shumë dhe të marrim pikë,” – theksoi Klodian Duro.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: