Strazimiri-Ramës: Të fala “Qorrit”dhe Xhafës, bëj gati “Baballën” dhe “Xhuxhin”

Strazimiri-Ramës: Të fala “Qorrit”dhe Xhafës, bëj gati “Baballën” dhe “Xhuxhin”
Por pas deklarataës së Ramës në rrjetin social ndaj deklaratave të kreut të PD, duke thënë se ishin gati 23 padi për shpifje, ka ardhur një reagim nga deputeti Gent Strazimiri i është përgjigjur me një fjali: “Të fala ‘Qorrit’ dhe Xhafës së ‘Gones’ ! Bëj gati ‘Baballën’ dhe ‘Xhuxhin’’, shkruan Strazimiri për Ramën.

/l.k./

Shpërndajeni me miqtë tuaj: