Skënder Gega: Partizani ka histori më të madhe se Leicester

Skënder Gega: Partizani ka histori më të madhe se Leicester
“Elementi kryesor sot është puna dhe ndërgjegjësimi për çfarë jemi bashkë e çfarë qëllimi kemi. Janë djem të jashtëzakonshëm, nuk dorëzohen deri në fund,” theksoi trajneri Skënder Gega pas fitores.

“Grupi është gjithçka. Në ndeshjen me Teutën u përgatitëm dhe gjithçka që kishim gatitur doli ashtu. Partizani ka histori shuam më të madhe ka histori më të madhe se Leicester. Me Mensah dhe çdo njeri tjetër jam një person që nuk lë gjërat të shkojnë në heshtje, ai shprehu jo pakënaqësi, por dëshirë të madhe që të luante që në fillim. Partizani ka rregulla, të gjithë konsiderohen të barabartë”, - u shpreh timonieri i të kuqve.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: