Rudina Hajdari si studente Parisi

Rudina Hajdari si studente Parisi
Rudina Hajdari, bija e të ndjerit lider të së djathtës, Azem Hajdari, është një prurje e re e politikës.

E brishtë në pamje por me karakter të fortë, në realitet, Rudina Hajdari, edhe pse në mënyrë jo shumë të dukshme, është nga politikanet më korrekte në veshjen dhe stilin e saj.

Shpesh edhe me xhaketa oversize, por gjithmonë me ngjyra pastel e flokë në model të thjeshtë, me fare pak grim e pa aksesorë, Rudina Hajdari, më shumë se një vajzë e ardhur nga USA duket një vajzë që ka studiuar në Paris.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: