Pse ai nuk do të bëjë më dashuri?

Pse ai nuk do të bëjë më dashuri?
Cilat janë arsyet, pse partneri juaj nuk dëshiron të ketë më marrëdhënie seksuale me ju? Këtu janë disa ide për të zgjidhur situatën.

Herët a vonë, kjo ndodh në një çift. E para, dashuria e bërë çdo ditë me pasion, ai ju neglizhon pak në kohë, madje edhe në qoftë se ju keni veshur të brendshme femrash seksi, që ju keni blerë enkas për të është si të keni veshur një thes me patate. E vetmja mënyrë për të zgjidhur gjërat, është të kuptoni se cilat janë arsyet që çojnë në këtë fakt, këtu janë disa:

  1. Është shumë i stresuar

Burrat nuk janë të përgatitur për të bërë më shumë se një gjë në të njëjtën kohë: nëse kanë mendime për punën ose kolegjin, ka gjasa të jenë në gjendje të përqendrohen vetëm në të dhe seksi do të bëhet sekondar. Prisni dhe shikoni, nëse periudha kalon, përndryshe flisni me të!

  1. Është i shtypur nga rutina

Shpesh ndodh që një burrë të mërzitet në rutinë, pas shumë vitesh me të njëjtin partner dhe ka humbur shijen e “pushtimit”. Mundohuni të lëvizni situatën duke blerë një veshje të veçantë, duke e habitur me një sms erotik ose duke e joshur atë në një kontekst tjetër nga dhoma gjumi.

  1. Ai është duke takuar një tjetër

Për fat të keq, kjo është një nga situatat që mund të çojë në një rënie të dëshirës seksuale, thjesht epshi po çlirohet me dikë tjetër: Vëzhgojeni për ta kapur!

  1. Ai nuk të do më

Disa njerëz nuk mund t'i tregojnë partnerit qartë se ata nuk e duan më, por në të njëjtën kohë nuk mund të bëjnë më dashuri me të. Bisedoni me të dhe  detyrojeni të hapet!

*përkthyer nga www.girlpower.pianetadonna.it

Shpërndajeni me miqtë tuaj: