Olta Boka shkëlqen me të zeza

Olta Boka shkëlqen me të zeza
Duket se ajo po vazhdon aktivizimin e saj artistik edhe duke kënduar nëpër gëzime familjare.

Por që do të dukej kaq sharmante e në formë, nuk e kishim menduar, sepse ajo është gjithmonë kaq e rezervuar dhe pudike, në stil e veshje.

Por shikoni se sa sensuale duket Olta Boka me këtë fustan të zi, të ngjitur pas fundshpinës, e cila e shfaq me një siluetë prej sirene.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: