Nevina nuk i ndahet sportit

Nevina nuk i ndahet sportit
Duket se energjitë ajo i merr aty.

Së fundmi po e shikojmë të bukurën Nevina Shtylla gjithmonë të zhytur në natyrë e gjelbërim, në ajër të pastër, veshur me tuta e atlete.

Ndoshta është edhe ndikimi i emisionit sportiv që ajo po drejton në televizion por përsëri mbetet femërore dhe me stil.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: