Lumturohet Albana në Stamboll

Lumturohet Albana në Stamboll
E quan veten “qytetare të botës” prezantuesja dhe modelja Albana Osmani.

Por nga qyteti i Turqisë, ajo duket se po ngazëllehet.

Shikoni se me sa lumturi ajo ka pozuar në këtë foto.

Me një fustan elegant blu, Albana duket se po e shijon shumë kohën që po kalon në qytetin e lashtë.

 

 

 

Shpërndajeni me miqtë tuaj: