KUKËSI/ Zgjerohet stafi i Cungut, përgatitësi atletik nga Italia 

KUKËSI/ Zgjerohet stafi i Cungut, përgatitësi atletik nga Italia 
Ne kuadër të objektivave dhe të një ekipi modern, Kukësi njoftoi e ka nënshkruar para ndeshjes me Skënderbeun një kontratë njëvjeçare me përgatitësin e njohur atletik, Daniele Nervi.

Përgatitësi italian ka punuar edhe në të kaluarën e tij në Shqipëri, me ekipin e Vllaznisë.

Eksperienca që mbart mbi shpatulla, shihet si një vlerë e shtuar për ekipin e drejtuar nga Armando Cungu.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: