Jorida Tabaku nuk e kalon masën

Jorida Tabaku nuk e kalon masën
Jorida Tabaku, deputetja e PD-së, nuk është një risi në shkrimet mbi stilin dhe veshjen e politikaneve por nuk mund të mungonte edhe në show-biz.

[caption id="attachment_115759" align="alignright" width="195"] Jorida Tabaku[/caption]

Është rasti më i mirë kur edhe pse nuk ke një bukuri aparishente, linjat, gjatësia, flokët e shëndetshëm si dhe veshja e duhur të bëjnë të hysh mes të bukurave.

Jorida respekton kodin e veshjes edhe kur ka ditët e saj pushim ose hyn në elektorat, pra zgjedh xhinset e një këmishë.

Nuk e tejkalon masën me takat dhe aspak me grimin.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: