Irma di të zgjedhë

Irma di të zgjedhë
Nuk e dimë nëse ka qenë me koncerte ose për qejf të vet.

Por Irma Libohova, këngëtarja e mirënjohur, si një mavisë e mirë por edhe si një femër që kujdeset shumë për një jetë të shëndetshme, ka ndaluar në një nga udhët drejt Elbasanit.

Me shumë humor dhe thjeshtësi, e madhja Irma, ka bërë pazar futash e perimesh në një shitës ambulant, duke pozuar e qeshur mes ngjyrave vjeshtake.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: