Irini dhe Silva me një hit të ri

Irini dhe Silva me një hit të ri
Kanë vendosur që të puthin talentet e tyre dhe zërat e mrekullueshëm.

Është ky edhe një takim brezash mes dy artisteve që këndojnë perlat e jugut. I

rini Qirjako dhe Silva Gunbardhi së shpejti do të kënaqin fansat me një hit të ri, një rivizitim të një kënge të njohur.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: