Gjethet e dafinës për dhëmbë të bardhë

Gjethet e dafinës për dhëmbë të bardhë
Dhëmbët do t’i keni të bardhë edhe nëse i shpëlani me përzierjen e gjetheve të dafinës dhe lëvores së tharë të portokallit. Shtoni në një enë sasinë e njëjtë të gjetheve të thara, e të bluara të dafinës dhe të lëvoreve të portokallit dhe shtoni edhe pak ujë. Këtë masë vëreni në dhëmbë dhe lëreni që të veprojë 3-4 minuta, e më pas lani ato me pastë të dhëmbëve.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: