Dieta “pupël”

Dieta “pupël”

Nëse e keni mbingarkuar veten në dimër apo në festa të shumta, mos u ndjeni nën panik. Vetëm ndiqni dietën "pupël", që zgjat 24 orë. Ndiqeni këtë dietë përpara mbrëmjes që mund të keni në zyrë apo para ndonjë nate tjetër, kur ju të çmendeni paksa me ushqimin ose pijen. Mos e ndiqni planin më shumë se një ditë në disa kohë dhe dy herë në javë maksimumi.

Mëngjes: Një shishe të vogël me lëng probiotik, plus një fetë buke dietike, të lyer me marmelatë.

Mesditë: Një banane.

Drekë: Sallatë të madhe jeshile me dy fileto të vogla të grira pule dhe 125 gramë ton.

Darkë: Një pjatë me perime të ziera me lëng limoni dhe piper të zi. Shoqërojeni me peshk ose salmon. Në fund, fruta të freskëta.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: