Bujari dhe Eli presin avionin

Bujari dhe Eli presin avionin
Dy këngëtarët më të mëdhenj të muzikës tonë popullore, në aktivitet, Bujar Qamili dhe Eli Fara, duket se kanë kaluar një aventurë jo aq të kënaqshme.

Atyre u është dashur të presin plot katër orë avionin drejt destinacionit të tyre.

Por përsëri, duke pasur njëri-tjetrin pranë, duket se nuk janë mërzitur dhe e kanë shijuar gjithsesi.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: