Almeida, vajzë me fat

Almeida, vajzë me fat
Modelja dhe aktorja Almeida Abazi, po përjeton një fazë nga më të bukurat e jetës së saj.

Karriera është në lulëzim, madje ajo po drejtohet edhe për nga kënga por edhe jeta personale e saj është më se e realizuar.

Të marrësh dhuratë lule e bizhu është bukur, por kur merr një dedikim si ky, të thjeshtë por domethënëse, është për t’u pasur zili.

Bashkëshorti i saj, aktor i njohur turk, duket se ndodhet me aktivitet në një shtet tjetër dhe thjeshte ka shkruar nën këtë foto ‘më mungon’.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: