Veliaj mobilizon administratorët për aksionin e pastrimit në kryeqytet

Veliaj mobilizon administratorët për aksionin e pastrimit në kryeqytet
Tirana do të jetë gati të presë të hënën nxënësit për vitin e ri shkollor. Krahas investimeve për përmirësimin e infrastrukturës arsimore, Tirana do të zhvillojë një aksion të gjerë pastrimi në zona të ndryshme të kryeqytetit, kryesisht pranë shkollave.

Gjatë takimit me administratorët dhe drejtuesit e institucioneve nën varësi të Bashkisë së Tiranës, kryebashkiaku Erion Veliaj theksoi se është shumë e rëndësishme që, veç angazhimit të Bashkisë së Tiranës, dhe që ky aksion të jetë i suksesshëm, duhet edhe pjesëmarrja dhe angazhimi i qytetarëve.

Veliaj theksoi se  pranë kryqëzimeve dhe shkollave do të jenë edhe grupe vullnetarësh të cilët do të kujdesen që fëmijët.

“Do ju kërkoj të gjithëve të mobilizoheni si vjet, edhe me koordinatoren tonë të vullnetarëve. Të gjithë vullnetarët, ata që janë me ndihmë ekonomike, që i marrin paratë pa bërë punë si solidaritet ndaj atyre në nevojë, për disa gjëra elementare ata dhe të rinjtë studentë që kemi mund të na ndihmojnë me trafikun, të ndalojnë makinat teksa shkohet në shkollë”, theksoi Veliaj.

/l.k./

Foto Google

Shpërndajeni me miqtë tuaj: