Valbona , një yll edhe pa grim

Valbona , një yll edhe pa grim
Gjatë orarit të punës ajo i përmbahet gjithmonë kodit etik.

Aq shumë i përmbahet sa edhe vetullat e saj gajtan, në këtë rast, janë vërtetë natyralë.

Shikoni dhe shijoni Valbona Selimllarin pa asnjë fije grimi, veçse me një rimel dhe pak buzëkuq, sa për ngjyrë.

Ajo ka një portret vërtetë për t’u admiruar, edhe pa grim.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: