Trupi 'bombë' i Almës

Trupi 'bombë' i Almës
Na ka shëtitur me vizionin dhe imagjinatën në të gjithë Shqipërinë e kështu që nuk e patëm shumë mendjen tek vetë ajo.

Por ja që kjo foto e Alma Çupit na bëri të reflektojmë në një fakt interesant.

Tani që e pamë me pantallona të shkurtra xhinse, këmishë të bardhë e atlete, në stil italian, zbuluam që gazetarja Alma Çupi paska një trup bombë me sahat, këmbë të skalitura e linja gjithë lezet.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: