Shkëlqimi i Gretës

Shkëlqimi i Gretës
Greta Koçi nuk po ndalet.

Ajo gjithmonë e më shumë po kthehet në një “femër fatale”.

Veshjet e saj janë bërë më të ngjitura pas trupit, pavarësisht se gjithmonë me limit në shkurtësi dhe dekolte.

Shikoni se sa seksi duket ajo me këtë kombinim pambuku ngjyrë mavi e me këto syze dielli blu.

Flokët? Njëmijë herë ja preferojmë kështu e me këtë model.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: