Ronela me një stil perfekt

Ronela me një stil perfekt
Ka lënë mënjanë ekstravagancën.

Një fustan të kaltër të thjeshtë vajzëror, vëthët rrethorë dhe sandale të sheshta.

Grim fare pak.

Ronela Hajati ka postuar këtë foto ku duket se ndihet rehat në stilin veror, një stil perfekt për moshën dhe trupin e saj.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: