Orinda gjithmonë casual

Orinda gjithmonë casual
Është shumë e rrallë të shikosh Orinda Hutën me veshje klasike.

Ajo shquhet për një ndërthurje mjaft interesante të klasikes me sportiven ose veshjet e përditshme.

Ky stil i shkon fizikut të saj dhe e bën të duket gjithmonë një nxënëse shkolle.

Shikoni se me sa hijeshi ka kombinuar ajo këtë bluzë elegante të kuqe me xhinset dhe atletet bardhë e zi.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: