Modric çmimin e ndan me familjen

Modric çmimin e ndan me familjen
Luka Modric nuk është vetëm një lojtar i madh.

Ai u shfaq në mbrëmjen e ndarjes së çmimeve krah bashkëshortes së tij Vanja, si dhe kishte marrë me vete edhe dy fëmijët.

Në këtë mënyrë, ai ka treguar se është edhe një familjar e mirë.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: