Maska me portokall dhe mjaltë

Maska me portokall dhe mjaltë
Përbërësit:

3 lugë mjaltë

Lëkurë portokalli

Përgatitja:

Kjo maskë është ideale për të krijuar një efekt energji dhënës në lëkurë. Kjo maskë përgatitet shumë shpejt, dhe procesi I saj nuk zgjat më shumë se 20 minuta. Prandaj të dashura femra ja vlen që t’i kushtoni vetës 20 minuta në ditë që të krenoheni me pamjen tuja.

Lyhet fytyra me 3 luge mjaltë (duke evituar zonat rreth syve) dhe pastaj shpërndani mbi të lëkurën e portokallit (kjo e grire imët). Lëreni te qëndrojë 10 minuta dhe shpërlajeni fytyrën me ujë te vaket. Kjo recetë është zgjidhja e duhur për të gjithë ato që kanë lëkurë të thatë dhe të ashpër, falë efektit zbutës që ka mjalti nëse e përsëritni këtë proces 2 herë në javë për një muaj rresht do të vëreni që lëkura juaj ka ndryshuar totalisht formën dhe ndjeshmërinë e saj.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: