Marina Vjollca, “la cubana”

Marina Vjollca, “la cubana”
Pjesa më e madhe e vitit, pas martesë, por i shkon me pushime.

Në fatin e madh që ka, që të shëtisë botën e të mësojë shumë gjëra të reja, Marina Vjollca, kërë herë, ka udhëtuar drejt Kubës dhe plazheve magjepsëse.

E thjeshtë, natyrale, me veshje tipike të zonës e bashkë me bashkëshortin, Marina duket e mrekullueshme.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: