Kur fotoja të bën mbretëreshë

Kur fotoja të bën mbretëreshë
Aktorja e humorit, Rudina Dembacaj, është një vajzë simpatike, por duke qenë se karrierën e saj e ka importuar vetë ajo tek humori, bukurisë së saj nuk ja kemi vënë shumë veshin, ose syrin.

Por mjaftojnë këto foto profesionale të një fotografi të talentuar, siç ajo vetë e quan, që të dallohen qartë tiparet e një femre jo më simpatike, por të bukur.

E parë me syrin e të bardhës dhe të zezës, Rudina duket një femër mesdhetare plot nur e me tipare perfekte.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: