Kida bukur me flokë lëshuar

Kida bukur me flokë lëshuar
Në daljet e fundit publike por edhe në fotografitë e saja, kemi parë këngëtaren Kida gjithmonë me flokët mbledhur dhe e veshur shumë ekstravagante.

Por shikoni se sa bukur dhe natyrale duket ajo me flokët në gjatësi mesatare veshur thjesht e sportive.

Ajo në këtë foto tregon saktë moshën e saj të re.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: