Jonida nuk e “lëshon” shishen

Jonida nuk e “lëshon” shishen
Me një qëndrim prej vajze sportive, e veshur me ngjurë gri, me elegancë, Jonida Voshi duket në qiellin e shtatë, teksa mban në dorë një shishe pije.

Ajo ashtu thjeshtë, është ulur në një stol në gjelbërim dhe pa e vrarë shumë mendjen për “feminilitetin” ka ngritur këmbën dhe ka zënë rehatinë e saj.

Simpatike, si një ajër i freskët, Jonida Vokshi edhe këtë sezon do të jetë në ekran me programet e saja.

 

 

 

 

Shpërndajeni me miqtë tuaj: