Isida “e egër”

Isida “e egër”
Dua të jem e egër dhe e lirë, si deti.

Këtë na deklaron Isida Mollaymeri, balerina më e njohur e rrjeteve sociale.

Gjatë kësaj shëtitjeje me skaf nëpër det, Isida duket shumë e argëtuar sa që dhe është bërë një poete e vërtetë.

Eleganca e saj, edhe në këtë rast, është ekselente.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: