Eliona dhe fundshpina e saj

Eliona dhe fundshpina e saj
Në shumicën prej fotove ka një pjesë të trupit që duket se Eliona Pitarka e ka më fort për zemër.

Ajo është fundshpina e sas që harkohet shumë për të rënën në sy.

Nuk lë rast e foto pa bërë maksimumin që ajo të evidentohet.

Por Eliona ka edhe një portret të këndshëm dhe një gjatësi për t’u pasur zili.

Tashmë që është një aktore në ngjitje, mundet edhe ta harrojë fundshpinën ndonjëherë.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: