E mëndafshta Fjodora

E mëndafshta Fjodora
Si një shoqëruese nusesh, me një fustan prej kukulle në mëndafsh, me një lule rozë mbi duar dhe një kurorë në krye.

Prezantuesja Fjodora Fjora duket si një ëmbëlsirë e vërtetë.

E ka veshur veten dhe me një buzëqeshje mahnitëse e duket e freskët si një vajzë në ditëlindjen e 20-të.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: