Dorina “ngec” në aeroport

Dorina “ngec” në aeroport
Modelja e parë dhe e vetme e fituesit në Shqipëri, Dorina Mema, i ka udhëtimet pjesë e çdo jave.

Këtë herë asaj i është dashur të kalojë një natë të tërë në aeroportin e Stambollit, me sa duket për një transit.

Por për ku të jetë nisur vallë?

Këtë na e zbulon vetë ajo, me anë të një fotoje ku shkëlqen në rrugët e Izraelit veshur me të bardha.

 

 

 

 

Shpërndajeni me miqtë tuaj: