Djali Denadës i bëhet shok

Djali Denadës i bëhet shok
Psikologja e njohur, Denada Toçe, ka shumë vite në shërbim të komunitetet në probleme delikate si ato të botës së fëmijëve.

Por shikoni se sa është rritur djali i saj bukurosh.

Ai ngjan shumë me nënën e tij simpatike, madje edhe flokët i kanë thuajse në të njëjtin model.

Mami Denada dhe djali i saj, fryt i dashurisë me artistin Arben Skënderi, duken si shokë.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: