Body brushing: Si të eliminoni celulitin me një furçë!

Body brushing: Si të eliminoni celulitin me një furçë!
Larja e trupit, e cila përbëhet nga larja e lëkurës me mjete të posaçme, premton një lëkurë të fortë dhe të butë, si dhe një betejë efektive kundrejtnjë problemi të bezdisshëm për femrat: celulitin!

Edhe Cindy Crawford për bukurinë e saj e ka besuar këtë. Ajo rrëfehet në librin e saj, -“Duke u bërë” - që e përdor këtë metodë rregullisht çdo ditë. Dhe efekti është i paparë! Pavarësisht se është mbi 50 vjeç, ka një trup që të ngjall zili për shumët reja.

Si trajtohet body brushing në praktikë?

1. Para së gjithash ju duhet të përdorni një furçë të veçantë dhe të butë të trupit, të bërë me agave meksikan. Trajtimi në shtëpi duhet të bëhet çdo ditë për 5 minuta.

2. Si të vazhdoni? Furça kalon në lëkurë të thatë dhe masazhohet mbi të gjithë trupin nga skajet drejt qendrës, nga këmbët deri në rritje, nga krahët drejt gjoksit. Nga ana tjetër, lëvizjet duhet të jenë rrethore. Nëse do të jeni të qëndrueshëm dhe do të bëni lëvizjet e duhura, rezultatet nuk do të vonojnë shumë. Dhe ju nuk do të duhet të mbështeteni më në geta apo streçe elastike, korse ose ... Photoshop.Duke vepruar kështu si çdo ditë, pas disa javësh do të shihni lëkurën më të ndritshme dhe më të butë. Pastrimi, heqja e qelizave të ngordhura dhe riaktivizimi i mikrokriptimit dhe sistemit limfatik, favorizon rinovimin e vazhdueshëm të lëkurës që do të jetë kështu në krye për testin e rroba banjove...

Shpërndajeni me miqtë tuaj: