Ambasada ruse në Tiranë përsërit qëndrimin zyrtar të Moskës për një vendim mes Beogradit e Prishtinës

Ambasada ruse në Tiranë përsërit qëndrimin zyrtar të Moskës për një vendim mes Beogradit e Prishtinës
Ambasada e Federatës Ruse në Shqipëri ka përsëritur qëndrimin e Moskës zyrtare për debatin mbi kufijtë mes Serbisë e Kosovës.

Në një mesazh në rrjetin social të ambasadës shkruhet: “Përsa i përket qëndrimit zyrtar të Rusisë, që në dhjetor të vitit 2017, Presidenti Putin deklaroi qartë se Rusia është e gatshme të mbështesë “çfarëdolloj vendimi reciprokisht të pranueshëm që do të arrihet nga Beogradi dhe Prishtina”. Tërheqim vëmendjen tuaj te fakti se Presidenti rus nuk përmendi asnjë rishikim kufijsh".

/l.k./

Shpërndajeni me miqtë tuaj: