Afërdita me projekte të reja

Afërdita me projekte të reja
Modelja dhe këngëtarja Afërdita Dreshaj po qëndron gjatë, këtë herë, në Tiranë.

Nga fotot e saj, duket se ajo po fle në një nga hotelet më prestigjioze të kryeqytetit, e me sa kuptojmë, atë e presin projekte të reja.

Bukuria e saj nuk është zbehur aspak nga vitet, madje sot është një bukuri më e pjekur dhe sensualiteti i saj, më verbues.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: