5 gjëra që ulin dëshirën seksuale te meshkujt

5 gjëra që ulin dëshirën seksuale te meshkujt
Në një marrëdhënie është e lehtë të trembësh një mashkull dhe ta bësh atë të ikë, në fushën seksuale, edhe në mënyra që nuk do ta prisnim. Këtu janë pesë.

Deri më tani kemi menduar se meshkujt ishin krijesa primitive që mendojnë vetëm nga mesi e poshtë, por kjo nuk është plotësisht e vërtetë. Duket se ka disa gjëra që e bëjnë epshin të shembet, edhe te njeriu më i dëshiruar. Hidhni një sy!

  1. Lotët

Jo, me sa duket, lotët nuk zgjojnë asnjë instinkt mbrojtjeje në një njeri, por thjesht një bezdi të madhe dhe mbi të gjitha shtypjen e impulsit seksual.

  1. Turinjtë

Ai nuk ka bërë diçka që ju prisni dhe në vend që t'i thoni diçka të mirë, varni turinjtë?  Krejtësisht e gabuar! Kjo është një teknikë që çon kampionin mashkullor në ndonjë plazh tjetër, që nuk është dhoma gjumi.

  1. Filmat porno

Kjo është e drejtë; duket se, duke shikuar filma pornografikë shkakton te mashkulli një mekanizëm si: "Unë kurrë nuk mund të shkoj në ato nivele", që e bën atë të braktisë fushën.

  1. Parfume të ëmbla

Në qoftë se po përpiqeni për ta joshur atë me një xhel dushi të ri me luleshtrydhe të egra ose një krem ​​të madh trupi me çokollatë, e keni gabim: Aroma e ëmbël dhe me shije frute të çon në kuzhinë, sigurisht jo në dhomën e gjumit.

  1. Soja

A e dini se murgjit ushqehen me sojë për të shtypur impulset seksuale? Duket në fakt se, kjo substancë ka aftësinë për të vrarë epshin, në mënyrë që kjo të shmanget, nuk duhet të hahet në orët e para të marrëdhënies.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: