Vilma bën bujë edhe në pishinë

Vilma bën bujë edhe në pishinë
Disa nga drejtuesit apo moderatoret simpatike të rubrikave sportive në ekranet shqiptare, pas mbylljes së këtij sezoni që përkoi edhe me Botërorin, kanë nisur pushimet kryesisht nëpër plazhe të ndryshme.

Ashtu si gjithnjë  shumica prej tyre preferojnë pushimet jashtë vendit.

Interesant është fakti se në mediat shqiptare disa prej tyre tërheqin më shumë vëmendje se vetë sportistet elitare, kur shkojnë me pushime, edhe pse detyrë e medieve është që të vënë në qendër të vëmendjes së opinionit publik sportistet dhe personazhet më të dalluara të sportit.

Edhe Vilma Masha ka bërë bujë këtë sezon, madje edhe kur ka preferuar  pishinën në Tiranë.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: