VIDEO/ Supermakina që kushton mbi 2 milion euro. E keni parë këtë tip Lamborghini?

VIDEO/ Supermakina që kushton mbi 2 milion euro. E keni parë këtë tip Lamborghini?
Kjo është një nga makinat më të rralla në botë.

Janë prodhuar vetëm 20 të tilla nga ky model Lamborghini që duhet ‘Elementi i gjashtë’.

Makina të ofron maksimumin e luksit dhe sportivitetit në të njëjtën kohë.

Po pse janë prodhuar kaq pak? Arsyeja është e thjeshtë:

Nuk janë shumë ata njerëz që do të paguanin më shumë se 2 milionë euro për një makinë të tillë./a.a/ Albanian Free Press Online/