VIDEO/ Stërvitja e shërbimeve sekrete: Si të shpëtosh në rast të një atentati

VIDEO/ Stërvitja e shërbimeve sekrete: Si të shpëtosh në rast të një atentati
Një ndër pikat më të nxehta për shërbimet sekrete që kanë për detyrë ruajtjen e personaliteteve, është evitimi i pritave kur udhëton me autoveturë.

Shoferi duhet të jetë i shkathët të manovrojë dhe të ecë me shpejtësi edhe me indietro, për t’iu larguar rrezikut.

Në këtë video, tregohen momente stërvitjeje me një limuzinë, e cila arrin të kryejë manovra të shpejta.