VIDEO/ “Spidermani” i ri vjen nga Palestina. Shikoni çfarë bën në rrugë fëmija-akrobat

VIDEO/ “Spidermani” i ri vjen nga Palestina. Shikoni çfarë bën në rrugë fëmija-akrobat
Ky fëmijë konsiderohet si një talent i vërtetë në akrobaci. Arrin të bëjë lëvizje që mahnitin.

Fëmija quhet Mohamad al-Sheikh dhe vjen nga Rripi i Gazës në Palestinë.

I qujtur “Spiderman”, akrobati i vogël nuk ngurron të shpalosë talentin e tij edhe në rrugë. /a.a/ Albanian Free Press Online/