VIDEO/ Shoferi del t’i japë një mësim të mirë motoristit, por shikoni si e pëson

VIDEO/ Shoferi del t’i japë një mësim të mirë motoristit, por shikoni si e pëson
Një grindje në rrugët e Rusisë nuk ka përfunduar mirë për drejtuesin e një fuoristrade, që është grindur me drejtuesin e një motori në semafor.

Shkëmbimet e fjalëve duken të ashpra dhe shoferi del t’i japë një mësim të mirë motoristit.

Ky i fundit vendos motorin mbi këmbalec, heq kaskën dhe... e shtrin shoferin përtokë me një grusht. /a.a/ Albanian Free Press Online/