VIDEO/ Pamje të rralla, ariu u kthen përshëndetjen me putër turistëve

VIDEO/ Pamje të rralla, ariu u kthen përshëndetjen me putër turistëve
Pamje të rralla janë xhiruar nga turistët që po përshkonin me makinë një rrugë pranë një rezervati.

Një ari kishte dalë pranë telave që rrethojnë rezervatin e këtij parku natyror.

Turistët e përshëndesin me dorë ariun dhe atëherë ndodh surpriza...ariu u kthen përshëndetjen. /a.a/ Albanian Free Press Online/